Maak kennis met Mobility Totaal Service

Onderhoud & wagenparkbeheer

Mobility Totaal Service zorgt voor tijdig onderhoud zodat u veilig onderweg bent. Daarom zorgen wij voor ten minste eens per jaar een inspectie en wordt bepaald of onderhoud nodig is.

Schadeafhandeling

Het afhandelen van een autoschade kan voor een ‘leek’ zeer ingewikkeld lijken. Mobility Totaal Service heeft veel ervaring op dit vlak. De schade afhandeling wordt u dus geheel uit handen genomen.

Lease

Mobility Totaal Service zoekt een passende leasemaatschappij, regelt de samenstelling van het passende voertuig en zorgt voor de contract afwikkelingen.

Voordelen van Mobility Totaal Service op een rij

Effectief u focust op uw kernactiviteiten

Continuïteit u blijft mobiel zonder rompslomp

Efficient u hoeft geen personeel aan te nemen voor het onderhouden van uw wagenpark

Tijdbesparend u bent geen tijd kwijt aan het ophalen/wegbrengen van uw auto

Kostenbesparend u weet zeker dat u niet te veel betaalt voor uw reparaties

 

Klantverhalen
Voor bedrijven en particulieren

Mobility Totaal Service helpt bedrijven en particulieren in de regio Rijnmond met hun automobiliteit, in- en verkoop van personenauto’s en bedrijfswagens. Met Mobility Totaal Service bent u verzekerd van mobiliteit en u weet zeker dat u niet te veel betaalt voor reparaties aan uw wagenpark.

Ook particulieren kunnen hun voordeel doen met Mobility Totaal Service en sparen bijvoorbeeld geld uit op reparatiekosten aan hun auto.

Een auto met pech komt nooit uit. Enfin, dat hoef ik u niet uit te leggen. Helaas kunt u dit niet altijd voorkomen. U kunt er wel voor zorgen dat u geen omkijken heeft naar het regelen van een vervangende auto. Mobility Totaal Service zorgt er voor dat u snel weer kunt rijden.

Daarnaast onderneemt Mobility Totaal Service meteen aktie om de auto degelijk te (laten) repareren tegen het meest gunstige tarief. Kunt u onbekommerd uw weg vervolgen.

Nieuws
Contact

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw telefoonnr

 

Onderwerp

Uw bericht

Bezoekadres: Wolweverstraat 37
2984 CE Ridderkerk
Telefoonnummer: 010 3166777
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 8:00 – 18:00
Zaterdag Op afspraak
Zondag Gesloten